DIEET ADVIEZEN DOOR,

Hallo allemaal. Maak je niet ongerust. We zijn geen freaks met dit mag je niet en dat mag je niet. Maar wel met simpele en creative oplossingen jezelf beter verzorgen met goede producten van De Dijck. Komende weken zal ik jullie hier tips geven en zal je diverse…

De Dijck heeft samen met diƫtiste Jennifer Plein het plan opgevat om enkele aanpassingen te maken binnen het menu. Extra gerechten, een andere samenstelling van sauzen en andere accenten.

Inmiddels heeft het Keukenteam van De Dijck al 4 bijeenkomsten met Jennifer gehad. Ze heeft de speciale kennis over bijvoorbeeld vetten, koolhydraten, groenten overgebracht. Hierna zijn ze samen gaan kijken welke ingrediƫnten zouden kunnen worden toegepast. En hoe gezond en lekker hand in hand kunnen gaan.

Binnenkort ziet u het resultaat. Via een speciaal weekmenu op de website. Daarnaast gaat De Dijck bepaalde gerechten veranderen. We zullen u tonen hoe gezond ook lekker kan zijn! Ideaal in deze tijd, waarin eens te meer duidelijk is geworden hoe we ons lichaam moeten klaarmaken om virussen te kunnen weerstaan.