Beste De Dijck PQO (PubQuiz Online) spelers. Het maken en opzetten van een Quiz is best een klusje. We doen dat graag en met veel plezier. En we vinden het geweldig dat we nog steeds groeien. Nieuwe spelers en weinig die afvallen. Een fanatiek clubje inmiddels. Leuk!…

De Pubquiz is een vaste prik voor velen op de donderdagavond. Ongeveer 8 tot 10 teams doen wekelijks mee. Dat zijn zo’n 60 mensen. Plezier staat voorop maar natuurlijk tellen kennis vergaren en winnen ook.

Tijdens de eerste Lockdown periode heeft De Dijck in samenwerking met sponsor Wise een online Pubquiz georganiseerd. Het was gezellig en het gaf verbondenheid. Maar het was niet hetzelfde; onderlinge communicatie was moeilijk. Maar vooral: het plezier samen ontbrak.

De eerste 2 edities in de beperkte vrijheid waren een feest! Als koeien die na de winter de wei in mochten; zo blij was iedereen.

Helaas zijn de Covid-maatregelen weer ingevoerd. En is de dreiging in Suriname nu serieus. En dus wachten we op betere tijden. Een nieuwe online Pubquiz? Wie weet. Eerst even wennen weer aan de nieuwe realiteit.