We gaan je hier op de hoogte houden van onze acties, events en andere leuke dingen. De lock-Down is bijna aan zijn einde. De laatste virale stuiptrekkingen en we kunnen weer aan het werk met zijn allen. Hard nodig, we hebben als. Horeca harde klappen gehad. We doen…

Terug in de Lockdown fase. De stevigste tot nu toe. Eentje van 6 tot 6. Als je rekent dat iedereen op tijd thuis moet zijn dan betekent het dat de keuken en daarmee De Dijck sluit om 17.00 uur.

Voor wie denkt dat we over de getroffen maatregelen ons beklag gaan doen… nope. De maatregelen zijn nu volledig op zijn plaats. Waar we een maand geleden klaagden over de in onze ogen te strenge maatregelen, met nul gevallen in de stad, is de situatie nu anders. Maar omdat we deze situatie zagen aankomen, pleitten we toen voor openstelling van de horeca. Uit winstbejag? Ja. Om vet op de botten te creeëren. Zodat we aan onze verplichtingen kunnen voldoen. Waaronder die van het betalen van salarissen.

Helaas heeft men de vorige keer gedraald met versoepeling van de maatregelen. De rekening krijgen we nu. Na een paar weken op halve kracht kunnen draaien, moeten we weer dicht. En kunnen we op de keukenstaf na, geen salarisverplichtingen meer nakomen. Dramatisch voor de werknemers; een slechte zaak voor onder andere de volksgezondheid.

Bij De Dijck ligt de nadruk dus nu op de lunch en delivery. Dat laatste doen we gratis in de stad. Nog altijd. En aan een lunch van De Dijck gaat u moeten wennen. Heeft u al zin in onze kaart op een vroeger tijdstip? Is de presentatie van onze gerechten als take out aantrekkelijk genoeg? Hoe proeft een maaltijd als take out hetzelfde als in het restaurant? Allemaal vragen of puzzels. Laten we die dan nu maar oplossen. We hebben de tijd en de kans. Het liefst doen we het met u. Dus geeft u ons alstublieft uw feedback. Zo komen we samen sterker uit deze periode.